Erasmus+ ja Nordplus, paluu kansainvälisyyteen varhaiskasvatuksen ja oppilaitoksen arjessa

Starttid: 2021-11-22 14:00
Sluttid: 2021-11-22 16:00
Anmälningen öppnas: 2021-09-21 10:00
Anmälningen stängs: 2021-11-22 14:00
Ämne: Undervisning, Småbarnspedagogik, Erasmus+, Nordplus
Format: Webbinarium
Landskap: Lappland, Hela Finland
Arrangör: Regionförvaltningsverket i Lappland

Tiedotus varhaiskasvatukselle ja kouluille

Lapin aluehallintovirasto järjestää yhteistyössä Opetushallituksen kanssa kansainvälistymiseen liittyvän koulutustilaisuuden.

Tilaisuus on tarkoitettu varhaiskasvatuksen henkilöstölle, opettajille, rehtoreille, kehittäjille, ohjaajille, koordinaattoreille ja hallinnon edustajille.

Tilaisuuden tavoitteena on antaa  varhaiskasvatuksen henkilöstölle, opettajille ja opetusalan ammattilaisille ideoita ja välineitä kansainvälisen yhteistyön käynnistämiseen ja siten lisätä tieto- ja viestintäteknologia pedagogista käyttöä sekä kehittää oppilaitten interkulttuurisia taitoja, vuorovaikutustaitoja, kielitaitoa ja kulttuurisen moninaisuuden kunnioitusta.

Erasmus+ tukee hankkeita, joiden tavoitteena on kehittää yleissivistävää koulutusta eurooppalaisessa yhteistyössä. Ohjelma antaa mahdollisuuden päiväkotien, koulujen ja muiden yleissivistävän koulutuksen toimijoiden yhteistyölle sekä oppilas- ja henkilöstövaihdolle.

Yleissivistävän koulutuksen yhteistyötä Pohjoismaiden ja Baltian maiden kanssa tuetaan myös ohjelmissa: Nordplus Junior, Nordplus Horisontal ja Nordplus Pohjolan kielet (www.nordplusonline.org).

Tervetuloa!

Lisätietoja koulutuksesta antaa:
opetustoimen ylitarkastaja Kari Torikka, [email protected]
Ilmoittautumisen yhteyshenkilö:
suunnittelija Marketta Enbuska, [email protected]