Erasmus+ ja Nordplus, paluu kansainvälisyyteen varhaiskasvatuksen ja oppilaitoksen arjessa

Alkaa: 22.11.2021 14:00
Päättyy: 22.11.2021 16:00
Ilmoittautuminen alkaa: 21.9.2021 10:00
Ilmoittautuminen päättyy: 22.11.2021 14:00
Aihe: Opetus, Varhaiskasvatus, Erasmus+, Nordplus
Tapahtumatyyppi: Webinaari
Maakunta: Lappi, Koko Suomi
Järjestäjä: Lapin aluehallintovirasto

Tiedotus varhaiskasvatukselle ja kouluille

Lapin aluehallintovirasto järjestää yhteistyössä Opetushallituksen kanssa kansainvälistymiseen liittyvän koulutustilaisuuden.

Tilaisuus on tarkoitettu varhaiskasvatuksen henkilöstölle, opettajille, rehtoreille, kehittäjille, ohjaajille, koordinaattoreille ja hallinnon edustajille.

Tilaisuuden tavoitteena on antaa  varhaiskasvatuksen henkilöstölle, opettajille ja opetusalan ammattilaisille ideoita ja välineitä kansainvälisen yhteistyön käynnistämiseen ja siten lisätä tieto- ja viestintäteknologia pedagogista käyttöä sekä kehittää oppilaitten interkulttuurisia taitoja, vuorovaikutustaitoja, kielitaitoa ja kulttuurisen moninaisuuden kunnioitusta.

Erasmus+ tukee hankkeita, joiden tavoitteena on kehittää yleissivistävää koulutusta eurooppalaisessa yhteistyössä. Ohjelma antaa mahdollisuuden päiväkotien, koulujen ja muiden yleissivistävän koulutuksen toimijoiden yhteistyölle sekä oppilas- ja henkilöstövaihdolle.

Yleissivistävän koulutuksen yhteistyötä Pohjoismaiden ja Baltian maiden kanssa tuetaan myös ohjelmissa: Nordplus Junior, Nordplus Horisontal ja Nordplus Pohjolan kielet (www.nordplusonline.org).

Tervetuloa!

Lisätietoja koulutuksesta antaa:
opetustoimen ylitarkastaja Kari Torikka, [email protected]
Ilmoittautumisen yhteyshenkilö:
suunnittelija Marketta Enbuska, [email protected]