Lapset, nuoret ja nuoret aikuiset mielenterveys- ja päihdepalveluiden yhteisinä asiakkaina -yhteistyöwebinaari Uusimaa

Starttid: 2021-02-04 09:00
Sluttid: 2021-02-04 09:00
Anmälningen öppnas: 2021-01-13 16:00
Anmälningen stängs: 2021-02-01 16:00
Ämne: Undervisning, Ungdom, Social, Hälsa
Format: Webinaari
Landskap: Nyland
Ort: Espoo, Helsingfors, Hyvinkää, Karkkila, Kauniainen, Mäntsälä, Porvoo, Raasepori, Riihimäki, Sipoo, Vantaa
Arrangör: Regionförvaltningsverket i Södra Finland

Tervetuloa Lapset, nuoret ja nuoret aikuiset mielenterveys- ja päihdepalveluiden yhteisinä asiakkaina -yhteistyöwebinaariin Uudellamaalla! 

Etelä-Suomen aluehallintovirasto kutsuu Uudenmaan kuntien ja sairaanhoitopiirien sekä järjestöjen edustajat lasten, nuorten ja nuorten aikuisten mielenterveys- ja päihdepalveluiden alueelliseen yhteistyöwebinaariin.

Päivän tavoitteena on mielenterveysasetuksen 6d §:n mukaisesti tukea toimijoiden välisen työnjaon kehittämistä ja palveluiden tarkoituksenmukaista jatkuvuutta huomioiden lasten, nuorten ja nuorten aikuisten tarpeet. Tilaisuus mahdollistaa tiedon jakamisen sekä keskustelun lasten, nuorten ja nuorten aikuisten mielenterveys- ja päihdepalveluista, kokemuksista ja toimivasta yhteistyöstä.

Kohderyhmät: Kunnanjohtajat, kuntien sivistystoimen ja sosiaali- ja terveydenhuollon johtavat viranhaltijat, kuntien sivistys- ja sosiaali- ja terveyslautakunnat, lasten, nuoriso- ja aikuispsykiatrian johtavat viranhaltijat, lasten, nuorten sekä nuorten aikuisten kanssa mielenterveys- ja päihdetyötä tekevien sidosryhmien ja järjestöjen johtajat, muut asiasta kiinnostuneet toimijat

Koulutus on maksuton.

Koulutus pidetään Teamsillä, sitä ei tallenneta.

Pyydämme ilmoittautumisia ennen tilaisuuden alkua. Muut maakunnalliset tilaisuudet pidetään myöhemmin tämän vuoden aikana ja niistä tiedotetaan tarkemmin aikataulujen varmistuttua.

Lisätietoja: Päivi Pohjavaara, aluehallintoylilääkäri, [email protected]

Kutsu

Ohjelma