Missä mennään elintapaohjauksen yhdyspintatyössä Pohjois-Pohjanmaalla? Marraskuu 2023

Alkaa: 9.11.2023 9:00
Päättyy: 9.11.2023 9:00
Ilmoittautuminen alkaa: 7.9.2023 10:00
Ilmoittautuminen päättyy: 9.11.2023 9:05
Aihe: Liikunta
Tapahtumatyyppi: Webinaari
Maakunta: Pohjois-Pohjanmaa
Järjestäjä: Pohjois-Suomen aluehallintovirasto

Pohjois-Suomen aluehallintovirasto ja Pohde järjestävät tilannepäivityksen elintapaohjauksen yhdyspintatyöstä jatkona kolmelle aiemmin järjestetylle tietoiskulle.

Hyvinvointialueet aloittivat toimintansa vuoden alussa. Liikunnan yhdyspintakysymykset sisältyvät hyvinvointialueella elintapaohjauksen kokonaisuuteen. Maaliskuussa järjestetyssä tietoiskussa Tulevaisuuden sote-keskus -hankkeen HYTE ja yhdyspinnat -tiimin projektisuunnittelija Sara Veteläinen esittäytyi ja esitteli Pohteen yhteistyö, osallisuus ja hyvinvointi -tiimin sekä kertoi ajankohtaiset elintapaohjauksen kuulumiset ja tavoitteet vuodelle 2023.

Kesäkuun tietoiskussa Oulun kaupungin liikuntakoordinaattori Kati Grekula kertoi liikunnan yhdyspintatyöstä hankenäkökulmasta. Lisäksi Pohteen projektisuunnittelija Sara Veteläinen kertoi tilannekatsauksen elintapaohjauksen tavoitteiden etenemisestä sekä alueellisen hyvinvointisuunnitelman tekemisestä.

Syyskuussa järjestetyssä tietoiskussa liikuntatoimen ylitarkastaja Ulla Silventoinen kertoi hallitusohjelmasta elintapaohjauksen ja liikunnan näkökulmasta. Pohteen projektisuunnittelija Sara Veteläinen kertoi ajankohtaiskatsauksessaan elintapaohjauksen kirjaamisen koulutuksista, elintapaohjauksen mallin rakentamisesta (RRP2-hanke) sekä alueellisen hyvinvointisuunnitelman tilanteesta.

Tilaisuuteen ilmoittautuessa on mahdollisuus kysyä ennakkokysymyksiä ja tilaisuuteen on myös varattu aikaa muille kysymyksille ja keskustelulle.

Tilaisuus on suunnattu Pohjois-Pohjanmaan kuntien liikuntatoimille. Tilaisuus järjestetään webinaarina Teamsissa, ja se on osallistujille maksuton.

Ohjelma:

  • Ohjelma on vielä suunnitteilla. Päivitämme ohjelman lähempänä tilaisuutta.

Lisätietoja:

Tilaisuuden sisältöön liittyvät asiat:
Liikuntatoimen ylitarkastaja Ulla Silventoinen, Pohjois-Suomen aluehallintovirasto
 
Tilaisuuden ilmoittautumiseen liittyvät asiat:
Suunnittelija Tapio Taskinen, Pohjois-Suomen aluehallintovirasto
 
sähköpostit ovat muotoa: [email protected]