Opettajat verkostotyössä, Vantaa

Alkaa: 31.10.2023 12:45
Päättyy: 31.10.2023 16:00
Ilmoittautuminen alkaa: 16.5.2023 12:00
Ilmoittautuminen päättyy: 28.10.2023 16:00
Aihe: Opetus
Tapahtumatyyppi: Lähitapahtuma
Maakunta: Uusimaa
Paikka: Vantaa
Järjestäjä: Etelä-Suomen aluehallintovirasto

Opettajat verkostotyössä, Heureka

Tapahtuma alkaa kahvitarjoilulla klo 12.45. Varsinainen koulutus alkaa klo 13 ja päättyy klo 16.00. Heurekan ryhmätila, käyntiosoite Tiedepuisto 1, Vantaa, Tikkurila. Tarkemmat saapumisohjeet, kts alla.

Koulutuksen tavoitteena on lisätä tietämystä verkostotyöstä ja tunteiden tunnistamisen merkityksestä ihmisten kanssa työskennellessä. Tavoitteena on selkiyttää opettajan roolia verkostotyössä sekä ymmärtää paremmin sitä millaisia olemme verkostotyöntekijöinä.

Monialainen verkostotyö on osa kouluarkea erityisesti opiskeluhuollollisissa haasteissa. Opettajan rooli voi olla koollekutsuja tai työskentelyyn osallistuva. Tavoitteenamme on yhdessä huoltajien ja muiden ammattilaisten kanssa löytää ratkaisuja koulutyössä esiin nousseiden haasteiden eteenpäin viemiselle ja arjen sujumiselle. Harva meistä on saanut koulutusta verkostotyöhön.

Opettaja verkostotyössä -koulutuksessa käydään läpi monialaisen työskentelyn periaatteita ja opettajan roolia osana oppilaan verkostoa. Koulutuksessa pääset myös  rauhassa tutustumaan itseesi verkostotyöntekijänä rooliharjoittelun ja minipalaverien kautta. Myös huoltajan, oppilaan ja muun ammattilaisen roolit tulevat tutuiksi. Tässä käytännönläheisessä koulutuksessa sinulla on aikaa rauhassa pohtia verkoston toimivuutta ja erilaisia rooleja kolmen eri casen kautta.

Vastaava koulutus järjestetään 25.9.23 klo 12.45 alkaen. Erillinen ilmoittautuminen.

Kouluttaja: KM, työnohjaaja STOry, vaativan tuen asiantuntija Mika Saatsi

karjalahipsteri.com

Koulutus on maksuton.

Pysäköinti ja navigointiosoite: Kuninkaalantie 5, 01300 Vantaa. Tarkemmat saapumisohjeet: https://www.heureka.fi/info/saapumisohjeet/

Lisäitietoja: [email protected]