Missä mennään elintapaohjauksen yhdyspintatyössä Pohjois-Pohjanmaalla?

Alkaa: 23.3.2023 9:00
Päättyy: 23.3.2023 10:00
Ilmoittautuminen alkaa: 13.3.2023 9:00
Ilmoittautuminen päättyy: 23.3.2023 9:00
Aihe: Liikunta
Tapahtumatyyppi: Webinaari
Maakunta: Pohjois-Pohjanmaa
Järjestäjä: Pohjois-Suomen aluehallintovirasto

Hyvinvointialueet aloittivat toimintansa vuoden alussa. Pohjois-Suomen aluehallintovirasto ja Pohde järjestävät nyt yhteistyössä tiiviin tilannepäivityksen elintapaohjauksen yhdyspintatyöstä. Liikunnan yhdyspintakysymykset sisältyvät hyvinvointialueella elintapaohjauksen kokonaisuuteen. Tilaisuus on jatkoa viime vuonna pidetyille liikunnan ja elintapaohjauksen yhdyspintatyön -tilaisuuksille ja kyselyille.

Tietoiskussa Tulevaisuuden sote-keskus -hankkeen HYTE ja yhdyspinnat -tiimin projektisuunnittelija Sara Veteläinen esittäytyy ja esittelee Pohteen yhteistyö, osallisuus ja hyvinvointi -tiimin sekä kertoo ajankohtaiset elintapaohjauksen kuulumiset ja tavoitteet vuodelle 2023.

Tilaisuuteen ilmoittautuessa on mahdollisuus kysyä ennakkokysymyksiä ja tilaisuuteen on myös varattu aikaa muille kysymyksille ja keskustelulle.

Tilaisuus on suunnattu Pohjois-Pohjanmaan kuntien liikuntatoimille. Tilaisuus järjestetään webinaarina Teamsissa, ja se on osallistujille maksuton.

Ohjelma

  • Tietoiskun avaus ja lyhyt katsaus siihen, mihin jäätiin viime vuonna. Liikuntatoimen ylitarkastaja Ulla Silventoinen, Pohjois-Suomen aluehallintovirasto
  • Missä mennään tällä hetkellä? Projektisuunnittelija (elintavat) Sara Veteläinen, Pohde
  • Kysymyksiä ja keskustelua

Lisätietoja:

Tilaisuuden sisältöön liittyvät asiat: Liikuntatoimen ylitarkastaja Ulla Silventoinen, Pohjois-Suomen aluehallintovirasto
Tilaisuuden ilmoittautumiseen liittyvät asiat: Suunnittelija Tapio Taskinen, Pohjois-Suomen aluehallintovirasto

sähköpostit ovat muotoa: [email protected]