Tunnista ja turvaa - tutkimusten ja käytännön näkökulmia lapsiin kohdistuvasta seksuaaliväkivallasta

Alkaa: 15.11.2023 8:30
Päättyy: 15.11.2023 15:30
Ilmoittautuminen alkaa: 6.6.2023 10:00
Ilmoittautuminen päättyy: 8.11.2023 16:00
Aihe: Opetus, Nuoriso, Sosiaali, Terveys, Varhaiskasvatus
Tapahtumatyyppi: Striimattu lähitapahtuma
Maakunta: Koko Suomi
Paikka: Helsinki
Järjestäjä: Etelä-Suomen aluehallintovirasto

Tunnista ja turvaa - tutkimusten ja käytännön näkökulmia lapsiin kohdistuvasta seksuaaliväkivallasta

Pelastakaa Lapset ja Etelä-Suomen aluehallintovirasto järjestävät Helsingissä 15.11.2023 klo 8.30–15.30 seminaarin lapsiin kohdistuvasta seksuaaliväkivallasta. Seminaaria voi seurata myös striimin välityksellä.
 
Tervetuloa kuulemaan tutkijoiden, ammattilaisten ja nuorena seksuaaliväkivaltaa kokeneen näkökulmia lapsiin kohdistuvasta seksuaaliväkivallasta ja sen ennaltaehkäisystä. Seminaarissa aihetta käsitellään niin tutkimuksellisesta kuin hyvin konkreettisemmasta näkökulmasta.

Aamupäivällä seminaarissa keskitytään lapsiin kohdistuvan seksuaaliväkivallan yleisyydestä ja ajankohtaisista näkökulmista. Iltapäivällä syvennytään lapsiin kohdistuvan seksuaaliväkivallan tekijöihin ja heidän kanssaan työskentelyyn. Seminaarin lopuksi käsitellään lapseen kohdistuvaa seksuaaliväkivaltaa sen kokijan näkökulmasta.

Seminaari on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille, niin ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville, viranomaisille kuin päättäjillekin.

Tilaisuuden kieli on suomi. Tilaisuudessa ei ole tulkkausta. Seminaariin osallistumisesta on mahdollisuus pyytää todistus. Ohjeistus todistuksen saamiseksi annetaan seminaarin aikana.

Paikan päälle seminaariin on rajallinen määrä paikkoja. Seminaaria voi seurata myös etänä striimin välityksellä. Ilmoittaudu myös, jos aiot osallistua etänä.

Ilmoittautuminen 8.11.2023 mennessä.

OHJELMA

Tapahtuman nettisivut

Lisätietoja:
[email protected]
[email protected]