De nationella dagarna för elev- och studerandevård 2021 - Vad tror du att det hände sen?

Alkaa: 10.11.2021 10:00
Päättyy: 11.11.2021 15:15
Ilmoittautuminen alkaa: 14.9.2021 6:00
Ilmoittautuminen päättyy: 29.10.2021 23:59
Aihe: Opetus, Varhaiskasvatus
Tapahtumatyyppi: Webinaari
Maakunta: Koko Suomi
Järjestäjä: Svenska enheten

Välkomna till de nationella dagarna för elev- och studerandevård 2021! 

 


Innehåll

De nationella dagarna för elev- och studerandevård ordnas i år som ett tvådagars webbinarium. Vi fokuserar på barnens och ungas välbefinnande efter pandemin och på personalens arbetshälsa.


Här hittar du programmet för webbinariet

 


Mål

Ett givet tema för årets elev-och studerandevårdsdagar är att skapa en bild av hur pandemin påverkar våra barn och unga. Vi vet att distansperioderna har påverkat anknytningen till skolan. Vill vi också värna om personalens mående under en långdragen kris och har därför valt att också fokusera på arbetshälsan. 
En av de viktiga ingredienserna under de årligen återkommande dagarna är möjligheten att nätverka med kolleger i Svenskfinland. Vi har försökt tillfredsställa det behovet genom att erbjuda en afterwork under lättsammare former som avslutning på den första dagen. Hoppas du tar tillfället i akt och bidrar till ett digitalt mingel. 

Välkommen! 
 
Dagarna ordnas i samarbete med Utbildningsstyrelsen, Lärum, Luckan, Barnavårdsförenigen i Finland, Valteri och Folkhälsan. 

 
Målgruppen är personal som arbetar med elev- och studerandevård inom småbarnspedagogiken, förskola, grundläggande utbildning och andra stadiets utbildning samt ungdomsledare, socialarbetare och övriga intresserade.

Webbinariet är avgiftsfritt.

 

Anmäl dig senast 29.10.2021