Palaute ja puheeksi otto vuorovaikutuksen työkaluiksi

Alkaa: 10.5.2023 13:00
Päättyy: 10.5.2023 16:00
Ilmoittautuminen alkaa: 30.1.2023 12:00
Ilmoittautuminen päättyy: 10.5.2023 12:00
Aihe: Opetus
Tapahtumatyyppi: Webinaari
Maakunta: Koko Suomi
Järjestäjä: Etelä-Suomen aluehallintovirasto

Tervetuloa Etelä-Suomen aluehallintoviraston järjestämään koulutustilaisuuteen

Palaute ja puheeksi otto vuorovaikutuksen työkaluiksi

Työhyvinvointikyselyissä nousee jatkuvasti esiin toive saada itse lisää palautetta. Miten antaa palautetta oikein? Miten koko työyhteisö voi hyötyä palautteesta ja oppia virheistä? Millaisia asioita kuuluu ottaa puheeksi? Mitä tehdä, kun vahingossa loukkaa toista? Miten virheistä voi oppia?

Valmennus antaa jokaiselle osallistujalle vuorovaikutuksen työkaluja erityisesti palautteen antoon ja puheeksi ottoon liittyvien teemojen puitteissa. Koulutus keskittyy vuorovaikutustaitoihin työyhteisössä ja sidosryhmissä, aikuisten sekä lasten vanhempien kanssa. Valmennuksesta saat keinoja siihen, miten hyödyntää palautetta osana oppimisprosessia paremmin. Opit myös ottamaan puheeksi asioita. Miten ottaa ja antaa vastaan palautetta, niin että siitä voi oppia?

Työskentelytapamme yhdistää tutkitun teoriatiedon vuorovaikutuksesta, käytännön kokemukseen ja kouluttajien demonstraatioihin arjen vuorovaikutustilanteista. Kouluttajat ovat myös improvisaationäyttelijöitä, joten he osaavat demonstroida aidon tuntuisesti erilaisia tilanteita.

Keskiviikkona 10.5.2023 klo 13-16 (teams)

Kouluttajina toimivat psykologi, psykoterapeutti Silja Salmi ja opettaja, mindfulness-ohjaaja, draamapedagogi, työnohjaaja Oskari Salmi. Molemmat ovat myös kokeneita improvisaationäyttelijöitä ja kouluttajia.

Koulutus on maksuton. Tilaisuuksista ei tehdä tallennetta.

 

    Lisätietoja: [email protected]