HYVINVOINTIA OPINPOLULLE -koulutussarjan osa VI

Alkaa: 9.11.2022 13:00
Päättyy: 9.11.2022 15:00
Ilmoittautuminen alkaa: 14.3.2022 8:00
Ilmoittautuminen päättyy: 8.11.2022 15:00
Aihe: Opetus
Tapahtumatyyppi: Webinaari
Maakunta: Kymenlaakso, Koko Suomi
Järjestäjä: Etelä-Suomen aluehallintovirasto

Etelä-Suomen aluehallintovirasto, Kaakkois-Suomen ELY-keskus / Kaakkois-Suomen ELO-verkosto, Kouvolan ja Kotkan kaupunki sekä Opetus- ja kulttuuriministeriö järjestävät koulutussarjan

HYVINVOINTIA OPINPOLULLE

Esi- ja perusopetusikäisten lasten ja nuorten hyvinvoinnin tukemiseksi toteutetaan kuuden iltapäivän koulutuskokonaisuus. Kohderyhmänä ovat kaikki ikäryhmän kanssa työskentelevät. Ensisijaisesti kutsumme koulutukseen esiopetuksen sekä ala- ja yläkoulujen opetuksen ja koulunkäynnin ammattilaisia.

Tervetuloa koulutussarjan kuudenteen ja viimeiseen osaan

Osa 6: En suostu!

keskiviikkona 9.11.2022 klo 13-15 TEAMS

”Pitääkö minun näitä kaikkia opettaa?” kysyy opettaja. Inklusiivinen koulumuoto haastaa arjen, resurssit ja käytänteet. Millaisella opinpolulla voivat hyvin niin oppilaat kuin henkilökuntakin?

Kouluttajana toimii Anu Kokkonen – KM, apulaisrehtori. Anulla on monipuolinen tausta opettajana, kouluttajana ja koulun toimintakulttuurin kehittäjänä. Anu työskentelee aggressiivisen käyttäytymisen ehkäisemisen ja hyvinvoivan koulun puolesta.

Koulutus on maksuton. Tilaisuutta ei tallenneta. Koulutussarjan kaikki osat ovat erillisiä ja  itsenäisiä kokonaisuuksia, kaikkiin koulutuksiin ilmoittaudutaan erikseen.

Ilmoittautuminen alkaa 14.3. klo 8.00!

Yhteyshenkilöt:

Petra Vesuri, petra.vesuri(at)edukouvola.fi

Ritva Kaikkonen, ritva.kaikkonen(at)ely-keskus.fi

Virve Smarzoch, virve.smarzoch(at)avi.fi, Etelä-Suomen aluehallintovirasto