Voi hyvin kasvattaja! - työhyvinvoinnin ABC

Alkaa: 25.10.2021 9:00
Päättyy: 31.12.2021 16:00
Ilmoittautuminen alkaa: 25.10.2021 9:00
Ilmoittautuminen päättyy: 30.12.2021 15:00
Aihe: Opetus
Tapahtumatyyppi: Verkko-opiskelu
Maakunta: Koko Suomi
Järjestäjä: Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto

Tapahtuman kuvaus: 

Kasvatusalan ammattilaisten arki on kiireistä, stressaavaa ja monin eri tavoin uuvuttavaa. Voi hyvin kasvattaja! -verkkokurssilla tähän teemaan pureudutaan neljän eri teeman kautta. Kuinka asettaa omat rajat? Millä keinoilla voit jaksaa koko lukuvuoden sekä palautua työpäivästä mahdollisimman tehokkaasti? Kurssilla annetaan myös työkaluja haastavien tilanteiden kohtaamiseen.

Verkkokoulutuksessa yhdistyvät teoria ja kokemuksellisuus. Vaikuttavuutta vahvistavat toiminnalliset harjoitteet. Verkkokoulutuksen luennot, harjoitteet ja välitehtävät on suunniteltu syventämään käsiteltävää teemaa oman kokemuksen kautta ja niitä voi hyödyntää myöhemmin arjessa ja työelämässä.

Kouluttajana toimii Anu Ojanperä Koulutus- ja työhyvinvointipalvelu Äärettömästä. Pitkän opettajakokemuksensa lisäksi Anu hyödyntää kurssilla osaamistaan NLP-menetelmistä, työnohjaajuudesta ja coachina toimimisesta.

Tapahtuman tavoite ja kohderyhmä: 

Verkkokurssin tavoitteena on antaa käytännöllisiä työkaluja ja menetelmiä työhyvinvoinnin parantamiseen. Kurssi on suunnattu perusopetuksen ja toisen asteen opetushenkilökunnalle.

Ohjelma: 

Kurssin sisällöt ja tehtävät ovat suoritettavissa oman aikataulun mukaan. Suunniteltu työmäärä kurssille on noin 6 tuntia.

Kurssialusta on auki 25.10.-31.12.2021. Ilmoittauduttuasi kurssille, saat sähköpostin, jossa on linkki kurssialustalle. Voit aloittaa kurssin suorittamisen heti, kun aikataulusi niin sallii.

Muu

Tilaisuus on maksuton.

Vastuuhenkilö(t) ja järjestäjä(t): 

Tapahtuman yhteyshenkilö: ICT-pedagogi Simo Marttinen
Ilmoittautumisen yhteyshenkilö: koulutussihteeri Pirjo Jämsen-Ahonen
[email protected]