Liikkuvan työelämän työkalupakki

Alkaa: 30.11.2021 14:00
Päättyy: 30.11.2021 17:00
Ilmoittautuminen alkaa: 21.9.2021 8:00
Ilmoittautuminen päättyy: 30.11.2021 14:00
Aihe: Liikunta
Tapahtumatyyppi: Webinaari
Maakunta: Lappi
Järjestäjä: Lapin aluehallintovirasto

Liikkuvan työelämän työkalupakki

Lapin aluehallintovirasto ja Lapin Liikunta ry järjestävät kuntien työyhteisöille, niin johdolle kuin henkilöstölle koulutuksen nimeltä Liikkuvan työelämän työkalupakki. Koulutukseen ovat lisäksi tervetulleita kaikki, jotka kaipaavat vinkkejä ja työkaluja liikkuvampaan työelämään. 

Liikunnalla on käyttämätöntä potentiaalia, joka hyödyntää yksilöä, työpaikkoja ja koko yhteiskuntaa. Panostus työntekijöiden liikkumiseen saatta tuntua hyvin toisarvoiselta, kun työpaikalla talous on tiukalla. Kaikki ratkaisut eivät kuitenkaan tarkoita suuria rahallisa uhrauksia. Ja liikkumattomuus se vasta maksaakin! Koulutuksessa käydään läpi helppoja tekoja ja menetelmiä liikkuvampaan työelämään, jolla virtaa riittäisi enemmän niin työssä kuin vapaa-ajallakin. Tavoitteena on, että jokaisen osallistujan Liikkuvan työelämän työkalupakki olisi koulutuksen jälkeen täydempi ja monipuolisempi. Lisäksi koulutuksessa nostetaan esille liikkuvaan työelämään liittyvät ajankohtaiset asiat. 

Koulutus on maksuton, etäyhteyslinkki toimitetaan osallistujille ennen tilaisuuden alkua.

Kouluttajina toimivat Riina Jänkälä, Terveysliikunnan kehittäjä, Lapin Liikunta ry ja Reetta Laakkonen, Ohjelmakoordinaattori, Liikkuva aikuinen-ohjelma. 

Tervetuloa!

Lisätietoja: Riina Jänkälä, Lapin Liikunta ry, [email protected]

Lapin liikunta logo