Opettajan mindfulness - tietoisia keinoja rauhoittumiseen

Alkaa: 5.5.2021 12:30
Päättyy: 5.5.2021 16:00
Ilmoittautuminen alkaa: 23.2.2021 10:00
Ilmoittautuminen päättyy: 4.5.2021 15:00
Aihe: Opetus
Tapahtumatyyppi: Webinaari
Maakunta: Koko Suomi
Järjestäjä: Etelä-Suomen aluehallintovirasto

Tervetuloa Etelä-Suomen aluehallintoviraston järjestämään tilaisuuteen

OPETTAJAN MINDFULNESS - tietoisia keinoja rauhoittumiseen

keskiviikkona 5.5.2021 klo 12.30-16.00 (sis.tauot)

Opettajan työn arki on usein vauhdikasta. Meidän on välillä hyvä rauhoittua ja pysähtyä käsillä olevaan ja hengähtää hetki. Tässä verkkokoulutuksessa saat keinoja tietoisen hyväksyvän läsnäolon harjoittamiseen, keinoja rauhoittua arjessa sekä itsellesi että luokassa käytettä-väksi. Tietoisen läsnäolon tekniikat auttavat rauhoittumaan ja suuntaamaan tarkkaavuutta tähän hetkeen. Saat tilaisuuden kuunnella, mitä omassa kokemuksessa tapahtuu, tässä ja nyt. Käsillä olevien ajatusten ja tunteiden tunnistamisen ja niiden tietoisen käsittelyn kautta voit myös paremmin hallita omaa mieltä ja tunteita sekä löytää keinoja rauhoittua ja rentoutua.

Verkkokoulutus antaa valmiuksia olla läsnä, lisää keskittymiskykyä, selkeyttä omaan toimintaan ja parempaa stressinhallintaa arkeesi. Koulutuksessa on teoriaosuus, jonka jälkeen tutustutaan käytännössä erilaisiin tapoihin harjoittaa rauhoittumisen ja mindfulnessin tekniikoita.

Tilaisuus on suunnattu opetus- ja oppilashuoltohenkilöstölle sekä muille aiheesta kiinnos-tuneille. Samansisältöisiä webinaareja on tarjolla myös 23.4.2021 ja 21.5.2021.

Kouluttajana toimii Oskari Salmi työnohjaaja, mindfulness-ohjaaja, opettaja ja draamapedagogi

Ilmoittautumissivulla tarkempi kutsu ja ohjelma liitteenä!

Koulutus on osallistujille maksuton!