Erkkaa verkossa: Ankkurit ylös ja kohti uusia satamia! Toimintakykyajattelu ja RUORI-arviointimenetelmä nivelvaiheen ohjaustyössä

Alkaa: 9.11.2023 14:00
Päättyy: 9.11.2023 15:30
Ilmoittautuminen alkaa: 17.8.2023 8:00
Ilmoittautuminen päättyy: 9.11.2023 15:30
Aihe: Opetus
Tapahtumatyyppi: Webinaari
Maakunta: Koko Suomi
Järjestäjä: Aluehallintovirastojen yhteinen tapahtuma

Tervetuloa Erkkaa verkossa -luennolle 9.11.2023 klo 14. Aiheena luennolla on Ankkurit ylös ja kohti uusia satamia! Toimintakykyajattelu ja RUORI-arviointimenetelmä nivelvaiheen ohjaustyössä. Asiantuntijana toimii Riina Karvonen, opiskelija-asiain päällikkö, Ammattiopisto Luovista.

Luento johdattelee kuulijat toimintakykyajattelun äärelle ja avaa näkymän toimintakykyarviointiin perustuvaan opiskelukyvyn kuvaamiseen. Maailman terveysjärjestön (WHO) kansainväliseen ICF-luokitukseen perustuva RUORI-arviointimenetelmä tuo opiskelijan vahvuudet ja erityisen tuen tarpeet esille oppija- ja voimavaralähtöisesti. RUORI antaa käyttökelpoista ja konkreettista tietoa oppijan vahvuuksista ja mahdollisista oppimisen tuen tarpeista ammatillisissa opinnoissa. Se soveltuu erinomaisesti sekä nivelvaiheen ohjauksen työkaluksi että luomaan pohjaa HOKS-työskentelyyn.


Kohderyhmä:
Erkkaa verkossa -luentosarja tarjoaa luentoja kaikille erityistä tukea tarvitsevien lasten ja nuorten kanssa toimiville ja asiasta kiinnostuneille. Luennot ovat maksuttomia ja kaikille avoimia.

Lisätietoa ja ilmoittautumiset osoitteessa
luovi.fi/erkkaaverkossa


Erkkaa verkossa luennot toteuttavat aluehallintovirastot ja ammattiopiston Luovin asiantuntijapalvelut yhteistyössä.

Syksyn aikana Erkkaa verkossa luentosarjassa on luvassa ajankohtaisia luentoja erityisestä tuesta.