Kuka vielä pystyy keskittymään?

Alkaa: 4.10.2023 12:00
Päättyy: 4.10.2023 16:00
Ilmoittautuminen alkaa: 4.5.2023 10:00
Ilmoittautuminen päättyy: 4.10.2023 11:00
Aihe: Opetus, Nuoriso, Sosiaali, Terveys
Tapahtumatyyppi: Webinaari
Maakunta: Koko Suomi
Järjestäjä: Etelä-Suomen aluehallintovirasto

Kuka vielä pystyy keskittymään?

Keskiviikko 4.10.23 klo 12.00-16.00  Striimaus

Koulutus soveltuu kaikille opetustyön ammattilaisille. Koulutus soveltuu kaiken ikäisten oppilaiden ja opiskelijoiden kanssa työskenteleville.

Keskittyminen alkaa olla kortilla. Keskittymättömyyden ytimessä ovat ihmiset, joilla on ADHD, mutta keskittymättömyys on huomattavasti tätä laajempi ilmiö. Kansainvälisen seurannan mukaan ihmisten keskittymisjänne on lyhenemässä kovaa vauhtia. Samaan aikaan meillä on kasvava joukko ihmisiä, jotka kärsivät ADT (attention deficit trait) ilmiöstä. Käyttäytyminen on alati keskeytyvää, ajatukset harhailevat ja syventyminen ei enää onnistu. Mistä on kysymys ja mihin olemme menossa? Tarvitaanko keskittymistä vielä? Onko keskittymiskyky palautettavissa?

Koulutus antaa tietoa keskittymisen aivoperustasta ja sen häiriintymisestä sekä keinosta tukea ja palauttaa heikentynyt keskittymiskyky.

Kouluttajana toimii Heli Isomäki,Terveystalo, neuropsykologian erikoispsykologi, vaativan erityistason neuropsykologi (VET), Psykologian tohtori, Neuropsykologian kouluttaja ja työnohjaaja (TOHJ).

Tervetuloa mukaan!

Koulutus on maksuton.

Lisätietoja: [email protected]