Voimaa ja herkkyyttä vuorovaikutukseen

Alkaa: 17.4.2023 13:00
Päättyy: 17.4.2023 16:00
Ilmoittautuminen alkaa: 30.1.2023 12:00
Ilmoittautuminen päättyy: 17.4.2023 12:00
Aihe: Opetus
Tapahtumatyyppi: Webinaari
Maakunta: Koko Suomi
Järjestäjä: Etelä-Suomen aluehallintovirasto

Tervetuloa Etelä-Suomen aluehallintoviraston järjestämään koulutustilaisuuteen

Voimaa ja herkkyyttä vuorovaikutukseen

Millainen on minun tapani olla vuorovaikutuksessa? Miten oma kiintymyshistoria vaikuttaa kykyyni toimia muutostilanteissa. Miksi loukkaannun, vaikka en haluaisi? Miten oma herkkyys voi olla myös vahvuus?

Itseymmärrys on vuorovaikutuksen tärkein työkalu. Valmennus antaa jokaiselle osallistujalle vuorovaikutuksen työkaluja erityisesti stressaaviin arjen tilanteisiin liittyen. Opit huomaamaan millaiset arjen kohtaamiset kuormittavat sinua, ja miten voit saada lisää keinoja toimia niissä. Koulutus keskittyy vuorovaikutustaitoihin työyhteisössä ja sidosryhmissä aikuisten ja lasten vanhempien kanssa. Koulutus yhdistää tutkitun teoriatiedon vuorovaikutuksesta, käytännön kokemukseen ja kouluttajien demonstraatioihin arjen vuorovaikutustilanteista.

Valmennuksesta saat keinoja ymmärtää omaa ja toisten vuorovaikutusta paremmin. Löydät keinoja, miten suhtautua itseen ja toisiin myötätuntoisesti ja lempeästi.

Maanantaina 17.4.2023 klo 13-16 (teams)

Kouluttajina toimivat psykologi, psykoterapeutti Silja Salmi ja opettaja, mindfulness-ohjaaja, draamapedagogi, työnohjaaja Oskari Salmi. Molemmat ovat myös kokeneita improvisaationäyttelijöitä ja kouluttajia.

Koulutus on maksuton. Tilaisuuksista ei tehdä tallennetta.

 

Lisätietoja: [email protected]