Voi hyvin! - verkkokurssi kasvattajille

Starttid: 2021-03-15 09:00
Sluttid: 2021-04-30 16:00
Anmälningen öppnas: 2021-02-19 10:00
Anmälningen stängs: 2021-03-31 15:00
Ämne: Undervisning
Format: Nätkurs
Landskap: Hela Finland
Arrangör: Regionförvaltningsverket i Västra och Inre Finland

Tapahtuman kuvaus: 

Opettajien arki on kiireistä, stressaavaa ja monin eri tavoin uuvuttavaa. Voi hyvin! -verkkokurssilla tähän teemaan pureudutaan neljän eri teeman kautta. Kuinka asettaa omat rajat? Millä keinoilla voit jaksaa koko lukuvuoden sekä palautua työpäivästä mahdollisimman tehokkaasti? Kurssilla annetaan myös työkaluja haastavien tilanteiden kohtaamiseen.

Verkkokoulutuksessa yhdistyvät teoria ja kokemuksellisuus. Vaikuttavuutta vahvistavat toiminnalliset harjoitteet. Verkkokoulutuksen luennot, harjoitteet ja välitehtävät on suunniteltu syventämään käsiteltävää teemaa oman kokemuksen kautta ja niitä voi hyödyntää myöhemmin arjessa ja työelämässä.

Kouluttajana toimii Anu Ojanperä Koulutus- ja työhyvinvointipalvelu Äärettömästä. Pitkän opettajakokemuksensa lisäksi Anu hyödyntää kurssilla osaamistaan NLP-menetelmistä, työnohjaajuudesta ja coachina toimimisesta.

Tapahtuman tavoite ja kohderyhmä: 

Verkkokurssin tavoitteena on antaa käytännöllisiä työkaluja ja menetelmiä työhyvinvoinnin parantamiseen. Kurssi on suunnattu perusopetuksen ja toisen asteen opetushenkilökunnalle.

Ohjelma: 

Kurssi on vapaasti suoritettavissa oman jaksamisen ja aikataulujen mukaan. Harjoitteet ja tehtävät ovat kaikki vapaaehtoisia, samoin osallistuminen keskusteluihin. Kurssiympäristö aukeaa 15.3.2021. Lisäohjeita lähetetään ilmoittautuneille lähempänä.

Kurssi on auki Priima-ympäristössä 30.4. saakka. Sisällöt ja tehtävät ovat suoritettavissa oman aikataulun mukaan. Suunniteltu työmäärä kurssille on noin 6 tuntia.

Koulutus on maksuton.

Vastuuhenkilö(t) ja järjestäjä(t): 

Tapahtuman yhteyshenkilö: ICT-pedagogi Simo Marttinen, 0503967645
Ilmoittautumisen yhteyshenkilö: koulutussihteeri Sari Karonen, 0295 018 058
[email protected]