Voi hyvin esimies! - Esimiesvalmennus työhyvinvoinnista, vuorovaikutuksesta ja tämän päivän kasvattajan työstä sekä niiden johtamisesta poikkeusolojen vaativuustekijät huomioiden

Starttid: 2021-02-03 08:30
Sluttid: 2021-02-03 12:00
Anmälningen öppnas: 2021-01-05 10:00
Anmälningen stängs: 2021-01-29 12:00
Ämne: Undervisning, Småbarnspedagogik
Format: Webinaari
Landskap: Lappland
Arrangör: Regionförvaltningsverket i Lappland

Hyvinvoivassa työyhteisössä voidaan hyvin yksilö-, tiimi- ja esimiestasolla. Esimiehen työhyvinvoinnilla on merkitystä erityisesti hänen itsensä takia ja myös koko työyhteisön työhyvinvoinnin kannalta. Tässä webinaarissa lähestytään työhyvinvointia valmennuksellisella, toiminnallisella ja ratkaisukeskeisellä otteella armollisuutta unohtamatta!
Mitä esimiehen kannattaa itse tehdä voidakseen paremmin ja miten esimies voi edistää työyhteisön työhyvinvointia? Mitkä asiat väsyttävät kasvattajia tässä hetkessä ja mikä tekee kasvatus- ja opetustyöstä ajoittain niin stressaavaa? Onko kokemus totta vai uskomus ja miten sitä voi ohjata erilaiseen suuntaan? Mitä ovat esimies- ja alaistaidot ja kuinka ne tehdään näkyviksi?
Webinaarissa paneudutaan myös vuorovaikutuksen mielenkiintoiseen maailmaan. Miten voit antaa ja ottaa vastaan palautetta rakentavasti, kuinka kannattaa valmistautua haastaviin vuorovaikutustilanteisiin, miten niiden jälkeen voi hoitaa itseään ja kuinka palavereihin ja kokouksiin luodaan hyvä tunnelma? Tämän webinaarin toimintamallit ja harjoitteet ovat siirrettävissä käyttöön heti seuraavana työpäivänä.

 

KOULUTTAJAESITTELY:


Olen Anu Ojanperä Koulutus- ja työhyvinvointipalvelu Äärettömästä. Koulutan, luennoin, coachaan ja työnohjaan yrityksissä, julkishallinnossa, kouluissa ja oppilaitoksissa. Koulutukseltani olen KM, luokanopettaja, erityisopettaja, työnohjaaja, coach ja NLP-Trainer. Minulla on 20 vuoden työkokemus koulumaailmasta opettajana, erityisluokanopettajana, erityisopettajana ja
apulaisrehtorina. Kouluttajana olen aito, läsnäoleva ja rohkea. Haastan osallistujia uuteen ajatteluun reippaasti ja arvostaen, huumoria ja armollisuutta unohtamatta.
Elämänmakuiset ja monipuoliseen opiskelu- ja työhistoriaani pohjautuvat koulutukseni jäävät elämään osallistujien arkeen ja antavat uusia toimintamalleja työhön.

Koulutus- ja työhyvinvointipalvelu Ääretön 050 - 3390 113
www.aaretonkoulutus.fi
Facebook: Koulutus- ja työhyvinvointipalvelu Ääretön
Instagram:aareton_koulutus
LinkedIn:linkedin.com/in/anuojanperä
Twitter: Https://twitter.com/AnuOjanpera

Lisätietoja: 
Varhaiskasvatuksen ylitarkastaja Netta Halme, netta.halme(at)avi.fi +358 295 017 387
Opetustoimen ylitarkastaja Mari-Annika Hemmi, mari-annika.hemmi(at)avi.fi, +358 295 017 068