Aluehallintoviraston asiakaspalvelu
 

Me olemme täällä sinua varten. Vastaamme, autamme ja palvelemme.

Asiakaspalvelustamme saat neuvontaa kysymyksissä, jotka koskevat aluehallintoviraston tehtäviä. Tuemme sinua myös asioinnissa kanssamme.


Ota yhteyttä 

Turvasähköposti

Tavallisella sähköpostilla lähetetty viesti ei kulje tietoverkossa suojatussa muodossa, joten salassa pidettävien tietojen tietoturva voi vaarantua. Käytä aina suojattua sähköpostiyhteyttä, kun lähetät aineistoa, joka sisältää salassa pidettäviä tai muuten arkaluontoisia tietoja. 

Turvasähköpostipalvelun kautta voi toimittaa myös isokokoisia liitteitä. Huomioi, että suojattu yhteys toimii vain tässä osoitteessa: https://turvaviesti.avi.fi/

Voit asioida kanssamme monilla eri tavoilla. Lue lisää Asioi-sivulta.

Asioi-sivu

Huomaathan?

  • Nämä palvelut jatkuvat ennallaan:  
  • Lähetä kirjattavaksi tarkoitetut asiakirjat kirjaamoomme. Tämä koskee esimerkiksi hakemuksia ja lisäselvityksiä. Lue lisää kirjaamopalveluistamme: avi.fi/kirjaamopalvelut.

Palvelulupauksemme 

  • Asiakaspalvelumme tukee asiointiasi ja neuvoo sinua kysymyksissä, jotka koskevat aluehallintoviraston tehtäviä.
  • Sinun tarvitsee ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme vain kerran. Jos asiasi ei ratkea asiakaspalvelussamme, ohjaamme kysymyksesi eteenpäin. Asiasi paremmin tunteva henkilö on sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.  

 Tietoa asiakaspalvelustamme

  • Uudessa valtakunnallisessa asiakaspalvelussamme palveluneuvojamme antavat tukea asiointiisi. Heiltä saat myös neuvontaa aluehallintoviraston tehtävistä. Laajennamme asiakaspalvelun neuvonnan syvyyttä aihealue kerrallaan. Olemme kiitollisia palautteesta. Se auttaa meitä kehitystyössämme.
  • Tallennamme asiakaspalveluumme tulevat puhelut, jotta voimme kehittää palvelumme laatua. Tämän lisäksi asiakasjärjestelmäämme tallentuvat sähköposti- ja lomakeyhteydenotot yhteystietoineen. Emme luovuta tietojasi ulkopuolisille.
  • Tietosuojaselosteemme
  • Saavutettavuusselosteemme

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Sivuillamme on myös kattava UKK-osio aluehallintoviraston toimivaltaan liittyvistä koronakysymyksistä:

Vastaamme asiakaspalvelussa korona-aiheiden osalta sellaisiin kysymyksiin, jotka koskevat tapahtumanjärjestäjiä ja ravintolatoimintaa.

Olemme koonneet sivuillemme myös laajemmin aluehallintoviraston toimintaan liittyviä kysymyksiä ja vastauksia. Usein kysytyt kysymykset -sivultamme voit lukea muun muassa alkoholiin ja sen myyntiin, eläimiin, perintään ja vanhusten hoivapalvelujen valvontaan liittyviä kysymyksiä ja vastauksia:

Jos et löydä etsimääsi sivuiltamme, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme.