Aluehallintoviraston asiakaspalvelu

Me olemme täällä sinua varten.

Uudessa asiakaspalvelussamme saat neuvontaa kysymyksissä, jotka koskevat aluehallintoviraston tehtäviä. Tuemme sinua myös asioinnissa kanssamme.


Ota yhteyttä 

Turvasähköposti

Tavallisella sähköpostilla lähetetty viesti ei kulje tietoverkossa suojatussa muodossa, joten salassa pidettävien tietojen tietoturva voi vaarantua. Käytä aina suojattua sähköpostiyhteyttä, kun lähetät aineistoa, joka sisältää salassa pidettäviä tai muuten arkaluontoisia tietoja.  Turvasähköpostipalvelun kautta voi toimittaa myös isokokoisia liitteitä. Huomioi, että suojattu yhteys toimii vain tässä osoitteessa: https://turvaviesti.avi.fi/

Voit asioida kanssamme monilla eri tavoilla. Lue lisää Asioi-sivulta.

Asioi

Huomaathan?

  • Nämä palvelut jatkuvat ennallaan:  
  • Lähetä kirjattavaksi tarkoitetut asiakirjat kirjaamoomme. Tämä koskee esimerkiksi hakemuksia ja lisäselvityksiä. Lue lisää kirjaamopalveluistamme: avi.fi/kirjaamopalvelut.
  • Jos haluat antaa palautetta toiminnastamme, voit tehdä sen palautelomakkeella: Anna meille palautetta.

Palvelulupauksemme 

  • Asiakaspalvelumme tukee asiointiasi ja neuvoo sinua kysymyksissä, jotka koskevat aluehallintoviraston tehtäviä.
  • Sinun tarvitsee ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme vain kerran. Jos asiasi ei ratkea asiakaspalvelussamme, ohjaamme kysymyksesi eteenpäin. Asiasi paremmin tunteva henkilö on sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.  

 Tietoa asiakaspalvelustamme

  • Uudessa valtakunnallisessa asiakaspalvelussamme palveluneuvojamme antavat tukea asiointiisi. Heiltä saat myös neuvontaa aluehallintoviraston tehtävistä. Laajennamme asiakaspalvelun neuvonnan syvyyttä aihealue kerrallaan. Olemme kiitollisia palautteesta. Se auttaa meitä kehitystyössämme.
  • Tallennamme asiakaspalveluumme tulevat puhelut, jotta voimme kehittää palvelumme laatua. Tämän lisäksi asiakasjärjestelmäämme tallentuvat sähköposti- ja lomakeyhteydenotot yhteystietoineen. Emme luovuta tietojasi ulkopuolisille.
  • Tietosuojaselosteemme
  • Saavutettavuusselosteemme

Koronaan liittyvät kysymykset

Sivuillamme on kattava UKK-osio aluehallintoviraston toimivaltaan liittyvistä koronakysymyksistä:

Jos et löydä etsimääsi sivuiltamme, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme. Koronainfomme on siirtynyt osaksi aluehallintoviraston asiakaspalvelua. Vastaamme kysymyksiin, jotka koskevat tapahtumanjärjestäjiä ja ravintolatoimintaa.

Kansalaisten koronapalvelu

Omaan terveydentilaasi liittyvissä kysymyksissä ole yhteydessä terveydenhuoltoon. Matkustamiseen liittyvissä asioissa saat lisätietoja Rajavartiolaitoksen verkkosivuilta osoitteesta raja.fi, epidemiatilanteeseen liittyvissä asioissa Terveyden- ja hyvinvoinnin laitoksen verkkosivuilta osoitteessa thl.fi ja koronatodistukseen liittyvissä asioissa osoitteesta kanta.fi.